Visual Creations

  Een cadeau op maat gemaakt.

– Waar mensen en wensen samen komen tot een uniek stuk. –

Ben je op zoek naar een uniek geschenkje voor iemand anders of voor jezelf? Dan ben je alvast aan het goede adres. Je hoeft niet creatief te zijn, maar het mag heus wel. Je eigen inbreng met onze uitvoering, maakt het stuk helemaal uniek.  Bijna alles is mogelijk. Een hand- en/of voetafdruk, een eerste kopvoeter, een eigen tekening, de eerste keer de naam zelf geschreven, … allerlei herinneringen die mogelijk zijn om vast te leggen op glas, textiel of met een vinylsticker.

Wat we aanbieden naar jouw wens.

Vinylstickers:

Autostickers, muurstickers, raamstickers, stickers waar we allerlei leuke spulletjes een persoonlijke touch geven zoals een lampje, een gieter, boekje,koffertje, brooddoos, drinkbus, bloempot,…

De vinylsticker kan je op verchillende ondergronden zelf kleven. Je hoeft dus niet het hele product bij ons te bestellen. Naamstickertjes kan ook vanaf 1stuk.

De stickers die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kleef je je (auto)sticker zelf let dan even op dat je goed ontvet. Dit is belangrijk voor de hechting van je sticker.  Wil je een sticker bevestigen op een beker of brooddoos. Laat hem dan 2-3dagen aan de kant staan, zonder hem nadien af te wassen. Water zorgt dat de lijm sneller zal loskomen.  Een afwasmachine is af te raden.

Flex- en flockfolie:

Hiermee kan je allerlei textiel personaliseren. Een t-shirt, hoodie, muts, sjaal, fluohesje, rugzak, turn/zwemzak, zonnescherm,… .  Of wil je liever zelf een t-shirt opvrolijken met een figuurtje?  Of je kledij met naam voorzien voor de school of opvang. Mogelijk vanaf 1stuk.

Een t-shirtje voor een (eerste) verjaardag is altijd leuk, een t-shirt met leuke tekst is leuk voor jong of oud. Voor een vrijgezellen, een (jeugd)vereniging, een grote broer / zus aankondiging,… .  Iedereen is bij ons welkom. Of het nu om 1 stuk of meerdere gaat.
Kinderen vinden het leuk om hun materiaal te herkennen. Of het nu om een turnrugzak gaat of een fluohesje om veilig te fietsen. Of doe eens gek en maak een leuke mama/papa/grootouder versie om het goede voorbeeld in het verkeer te geven.  Een vrolijke gepersonaliseerd item heeft net dat tikkeltje meer.

Ook een verjaardagsfeestje kan je met flock een leuke invulling geven.  Een kleurplaat op een t-shirt strijken en je kan met textielstiften een leuke creatie maken. Of gewoon elke keer en andere versie kleuren, door afwasbare stiften te gebruiken.  Plezier gegarandeerd.

Wasvoorschriften: Binnenstebuiten op 30° (max 40°), liefst zonder wasverzachter wassen.  Niet in de droogtrommel steken. Niet strijken op de print.
Bestel je bij ons zelf op te strijken flock of flex, dan krijg je een handleiding bij hoe je dit moet strijken.

Glasetsen:

Op zoek naar een meter-, peter-, grootoudersgeschenk? Met een glas geëtst met een leuke boodschap op, heb je alvast een leuke herinnering.  Ook hier kan je een handje of voetje, een tekening, een zelf geschreven tekst gebruiken.
Heb je een (familie)feestje, verras je gasten met een glas met hun naam op.  Iedereen weet zijn eigen glas te vinden en je hebt alvast een vrolijke start van jou feestje.  Ook meerdere oplages zijn mogelijk. Bijvoorbeeld voor een huwelijksfeest.

Buttons:

Ideaal om als presentje te geven bij suikerbonen, communie, huwelijk, dag van de klant. Of gewoon om je (klein)kinderen op een button.  Vanaf 1stuk mogelijk.
38mm
Badges, sleutelhangers, magneten.
55mm
Badges, magneten, spiegeltjes, (magnetische)flesopener.

Graveren:

Een armband, flesopener, bestek, sleutelhanger met een boodschapje voor iemand?


Er zijn op dit moment nog niet veel voorbeelden van, maar vraag er zeker naar.

Kaarsen:

Een kaars met een foto afgewerkt in een glazen vaasje, eventueel met een geëtste boodschap.


Bij ons mag je alles vragen. Een neen heb je, een ja kan je krijgen. Heb je zelf een leuk idee en twijfel je of het mogelijk is? Aarzel niet. We bekijken steeds samen tot welke creatie we kunnen komen.
mail: [email protected]
facebook: visual creations