win – win – win

Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op verschillende prijzen.  Hoeveel winnaars er zijn hangt af van het aantal nieuwe facebook likes op onze pagina van Visual Creations.  Per 50 nieuwe likes komt er een winnaar bij.
(start likes: 595)

Wat kan je winnen?
Een fluohesje, slapwrap-armband, een opvouwbaar rugzakje, pennenzakje, brooddoos,…
Hoe meer likes, hoe meer kans je maakt om een gepersonaliseerd geschenkje te winnen.

Start en einde.
De wedstrijd start op 9 juli en eindigt op 9 augustus.

De winnaars.
De winnaars worden via mail op de hoogte gebracht op 10 augustus. De winnaars worden ook bekend gemaakt op de fb-pagina en onze website.

Let op:
Als je op de deelname knop klikt, duurt het eventjes voor je een nieuw kadertje krijgt.

Onze excuses hiervoor.
Twijfels over je deelname? Mail ons gerust.

TrophyBack to school - wedstrijd
Your Entries
0
Total Entries
43
Days Left
Ended
Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op verschillende prijzen.  Hoeveel winnaars er zijn hangt af van het aantal nieuwe facebook likes op onze pagina van Visual Creations.  Per 50 nieuwe likes komt er een winnaar bij. De wedstrijd start op 9 juli en eindigt op 9 augustus. Let op: Als je op de deelname knop klikt, duurt het eventjes voor je doorverbonden wordt met de facebook link. Hierdoor maak je een nieuwe kans om te winnen. Onze excuses hiervoor. Bij geldige deelname ontvang je een e-mail, mogelijk komt deze bij je spam terecht.
This contest expired.